SABADELL I PLA DE CARRERA PROFESSIONAL: COM A PERSONES NO IMPORTEU.

Ahir vam ser informats de diversos temes importants sobre el qual us em fem un petit resum.

-         TRASLLAT A SABADELL.- Al gener es traslladaran a Sabadell Brigada Mòbil, GEI, Subsòl i àrea Central de Policia Administrativa. Pensen canviar la localitat de destinació d'aquestes places a la RLT i no oferir cap tipus de compensació, suport o facilitat als agent implicats, a pesar de les múltiples peticions sindicals. Al segon semestre de l'any que ve es traslladaran altres unitats, s'especula amb Divisió Regional Operativa, canina i Comissaria General d'Investigació. La gent els importa un rave.

 

-         SINDICATS DE CLASSE.- Se'ns anuncia que el 30 d'octubre es consumarà el canvi d'article de la llei que permetrà la lliure sindicació , l'entrada dels sindicats de classe al cos. També la intenció de modificar el Decret que regula les eleccions sindicals. La nostra opinió és que el principal objectiu de l'empresa és tenir la paella pel mànec per poder convocar eleccions quan a ella li convingui, d'aquesta manera, tenir absolutament controlades a totes les organitzacions sindicals, si és que encara no les hi té.

 

-         PLA DE CARRERA PROFESSIONAL.- Se'ns presenten uns esquemes, esbossos i principis sobre el pla de carrera professional, les línies bàsiques del qual són : generalització de la permanència mínima, edats màximes en determinades places, generalització del PGA, ja no com a mèrit, sinó com a requisit per la promoció, generalització de la discreccionalitat ( sistemes per a que si no interesses et puguin remoure). En fi, estem tan contents que ens estalviarem comentaris, i tu ?.

 

-         ALTRES QÜESTIONS.- Volen fer un nou decret d'accés i promoció al Cos, sembla que l'actual els sembla massa limitatiu i garantista, volen poder tenir les mans més lliures encara; volen fer un nou decret de provisió. Per tirar endavant tot aquest magnífic i avantatjós projecte, conviden a totes les organitzacions sindicals a anar reunint-se, dialogant i marejant la perdiu, que ens oblidem del nivell ©, dels coeficients, del 2X2X3, del poder adquisitiu, trànsit, escortes, efectius ? que és això, tot va bé.

 

En fi, a la mateixa reunió ja vam deixar clar que no entrarem en el joc, continuarem lluitant per obtenir el suport del col·lectiu i donar la resposta que es mereix la indiferència de l'empresa vers els problemes laborals, encara que sigui, com és, SOLS.

 

SALUT !

 

 

Enric ALSINA ILLA, SG del CAT.