TRÀNSIT: ANEM PER FEINA !!

CONVOCATÒRIA A ASSEMBLEA

 

Fa més d’un mes vam plantejar  una plataforma reivindicativa per  trànsit, amb l’esperança que, donada la justícia de les peticions, l’empresa respondria positivament. Com ja vam dir, volíem donar un termini prudencial de resposta, resposta que, a dia d’avui encara no s’ha produït.

Hem estat convocats el dia 22 d’octubre per informar-nos sobre temes molt importants: Pla de Carrera Professional, Trasllat d’algunes unitats a la comissaria de Sabadell; sindicació i procés electoral i fons d’Acció Social.

Pel que fa a trànsit, el pla de carrera professional es pot traduir, entre d’altres coses, en un increment retributiu , però ja ho veurem.

Davant la situació, creiem que ja és hora d’engegar accions de protesta i reivindicació per pressionar a l’empresa a resoldre els problemes plantejats, així doncs,

 

CONVOQUEM A TOT EL PERSONAL DE DESTINACIONS DE TRÀNSIT, AFILIATS AL CAT O NO A L’ASSEMBLEA QUE TINDRÀ LLOC EL PROPER DIA 22 D’OCTUBRE  A LES 17:00 HORES AL C/ TÀNGER Nº 48, BAIXOS 1 ª DE BARCLEONA (SEU DEL CAT), PER TRACTAR EL SEGÜENT ORDRE DEL DIA:

 

1-     INFORMACIÓ SOBRE LA REUNIÓ DEL MATÍ I QUALSEVOL ALTRE NOVETAT QUE S’HAGI PRODUIT FINS AL DIA.

 

2-     INFORMACIÓ, DEBAT I APROVACIÓ DE LES MESURES DE PRESSIÓ A ADOPTAR.

 

SALUT !

 

 

Barcelona a  17 d’octubre del 2.002.