DIMARTS, MERCAT: ES VENEN ELS NOSTRES DRETS !!!

 

La moguda que estem muntant, a tots els nivells contra el fet que per poder gaudir dels permisos de reducció de jornada per cura d'un fill menor d'un any s'estigui obligant a la gent a perllongar jornada, es faci treballar en dia de festa, no es respecti el dret a fer torn fix, etc, suposem que té a veure amb que l'empresa vulgui modificar el decret de permisos i ADAPTAR AQUEST DRET A LA FUNCIÓ POLICIAL ( ja sabeu que vol dir això, i sinó ja ho veureu). La previsió de l'allau de recursos, denúncies i accions que estem fent, fa que necessitin, altra vegada de la connivència del sindicats, per donar aparença formal de legalitat a la reforma, necessiten una acta de reunió on consti assistència sindical per tractar aquest tema.

Doncs bé, EL MERCAT JA HA ESTAT CONVOCAT avui, a corre-cuita, per dimarts dia 21. Nosaltres ho tenim clar, ja hem presentat escrit d'oposició a la reunió, denunciant-ne la seva alegalitat i obrirem tots els fronts de lluita que puguem.

Esperem que els nostres companys d'altres organitzacions compleixin i, com a mínim, no ajudin a l'empresa, AMB LA SEVA ASSISTÈNCIA, a que ens doni més pel....

Esperem, com sempre, la teva col·laboració. Si ets afiliat, reclama si creus vulnerats els teus drets. Si estàs en un altre organització, exigeix coherència, QUE NO ES TINGUI CONNIVÈNCIA AMB L'EMPRESA, no et creguis les justificacions i excuses de mal pagador per assistir, i si te les creus, exigeix resultats, passa factura.

 

SALUT, LA LLUITA CONTINUA !

 

 

Enric ALSINA ILLA, SG del CAT.

 

Barcelona a 17 de maig del 2.002