SENTÈNCIA HISTÒRICA: ELS RESPONSABLES HAN DE COBRAR COM A CAPORALS

 

 

Com sempre, gràcies a un company disposat a anar fins el final i al treball dels serveis jurídics del sindicat, hem obtingut una victòria històrica. En sentència ferma, es reconeix el dret del company que havia estat fent de responsable d'escamot a WAD-RAS, el dret a cobrar el sou corresponent a caporal per tot el temps que va fer aquesta tasca, amb caràcter retroactiu i amb interessos.

Això obre la porta a que els cents de companys que han desenvolupat tasques de responsable puguin reclamar i resolt una reivindicació històrica al col·lectiu. Com a organització instarem a l'empresa per a que, a partir d'ara, apliqui d'ofici la sentència a tots els qui fan de responsable, tanmateix, l'experiència del tema coeficients, ens fa pensar que haurem de continuar lluitant per les mateixes vies que en el cas dels coeficients.

Tots els afiliats que vulgueu reclamar el cobrament per haver fet de responsables, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Rebem moltes garrotades, però, quan obtenim una victòria d'aquestes dimensions, també ens sentim orgullosos. La sentència la trobareu a la nostra web.

VEURE LA SENTÈNCIA

SALUT !

 

Barcelona a 17 de maig del 2.002.