AMB AQUESTS AMICS, QUI NECESSITA ENEMICS ?

 

Tothom qui va participar en el Ralli sap de les penoses condicions de treball que van haver de suportar. La instrucció 2/02 determina que aquest tipus de serveis s'han de fer amb personal voluntari i amb hores extres. Dit això, és clar que l'empresa ha comès un abús, irregularitat o il·legalitat que els sindicats han de combatre jurídica i públicament. Que nosaltres sapiguem, SOM L'ÚNIC SIDICAT QUE HO HA FET. Això, de per si, ja és prou penós, però, el més lamentable, per qualificar-ho suaument, és que hi hagi un sindicat ( els qui fan servir les nostres anteriors sigles, els de la nova etapa, etapa que sembla de muntanya, per allò del trepar) que en la seva revista, no només no denuncien aquest fet, sinó que ho consideren un èxit i, a més, falàcicament, se l'autoatribueixen. Recomanem a tothom, sobretot als qui ho haveu patit, la lectura del nº 72 de la seva revista, és per llogar-hi cadires.

De sindicalisme no en saben, però reconec que són els reis de la demagògia, de fet, una persona que no treballi en aquest Cos i llegeixi les seves publicacions es creurà que tot va la mar de bé, que aconsegueixen grans coses, que l'empresa va per on ells diuen.

Coma sindicalistes ens dol que organitzacions que també diuen ser sindicats es dediquin a enganyar a la gent.

Companys, fixeu-vos bé a qui esteu pagant les quotes, potser us esteu equivocant de bàndol. És fàcil d'entendre que les coses ens vagin com ens van si algú dóna suport a organitzacions que fan el que fan aquells.

 

SALUT !

Enric ALSINA ILLA, SG del CAT.

Barcelona a 6 de maig del 2.002.