DENÚNCIA ANÒNIMA

 

Per enèssima vegada ens arriba un anònim al sindicat denunciant irregularitats o il·legalitats en el desenvolupament de la tasca policial. En aquest cas, d'Olot. Segons l'anònim, el cap de setmana del 20 i 21 d'abril hi havia la consigna o ordre de no efectuar controls d'alcoholèmia a les rodalies de la població de Sant Joan les Fonts, insinuant que això venia donat per les festes locals i per expressa intercessió política. Segons la mateixa font, hi ha moltes altres irregularitats en el servei de trànsit: denunciar vehicles de l'Ajuntament d'Olot, mals estacionaments a Castellfollit, regals del RACC, etc, etc. Tanmateix, l'escrit no relata ni dóna suficients dades o circumstàncies com per poder fer un ús legal o públic de la informació. Per a poder valorar les accions a emprendre, ens hagués calgut contrastar i complementar la informació amb qui ha fet l'anònim, cosa que, a pesar d'haver intentat no hem aconseguit. Altre cosa significaria feina inútil, quan no fer el ridícul o ser kamikazes.

Si us plau, teniu que confiar en nosaltres. Mai no faríem cap acció sense el consentiment de qui ens dóna la informació, i, mai faríem cap acció que pogués comprometre o perjudicar a algú sense advertir-lo. Si voleu que el sindicat faci o actuï en algun tema que coneixeu, l'anònim no és el millor sistema.

No heu de tenir por de donar la cara davant nostre, som companys, i, ens sembla, que gens sospitosos de connivència amb el poder polític o jeràrquic.

 

SALUT !

Barcelona a 6 de maig del 2.002