RALLY COSTA BRAVA: UNA ALTRA VERGONYA

 

La DG no cessa en els seus esforços per a que els Mossos d’Esquadra estiguem contents. Així, tot i que la Generalitat ingressarà la quantitat de 27’56 euros (4.586 pts.) per cada hora que un mosso treballi en el dispositiu del Rally, han decidit substreure al ciutadà el servei de seguretat pública ordinari cobrint tot el dispositiu d’un esdeveniment privat amb uns senzills canvis de planificació de jornada. Això significarà pels companys afectats, fer jornades mínimes de 10 i 12 hores, no cobrant cap hora extra si no se supera aquesta planificació; perdre un cap de setmana de festa o que planifiquin un dia de festa enmig del torn de nit. A més, com sempre, us trobareu tirats a la carretera durant tota la jornada, sense relleus i en alguns casos, sense portàtil.

Treballareu entre 40 i 44 hores en quatre dies, per tant, la Generalitat ingressarà per cadascun de vosaltres entre 1.102’4 i 1212’64 euros ( entre 183.440 i 201.784 pessetes).

És absurd, ridícul i de mala fe que aquest servei no es cobreixi amb personal voluntari cobrant hores extres.

Hem traslladat aquesta opinió a l’empresa. No se’ns ha dit ni que sí ni que no. Encara tenim la lleugera esperança que rectifiquin en tots els aspectes. Si no és així, la setmana que ve, passada la cimera, denunciarem el tema a l’opinió pública. Si no rectifiquen recordeu que cal reclamar coeficients i dietes.

SALUT !

 

Enric ALSINA ILLA, SG del CAT.

 

Barcelona a 14 de març del 2.002.